Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Riv inte Palladium i Hofors!

Annons

Jag vill bara säga att jag vill inte att Palladium ska rivas!

Varför i hela världen ska vi ha ytterligare en parkering?

Lägg dessa pengar på att ordna belysning efter gång- och cykelbanan till Edsken i stället! Vi som arbetar dagtid och är hänvisade till promenad efter arbetsdagens slut får gå i mörker. Vi är många som utnyttjar denna förträffliga men dåligt underhållna gång/cykelbana. Befolkningen minskar i Hofors kommun och då ska pengarna läggas på en parkering? Satsa på något viktigt i stället! Hur ska vi göra för att få Hofors kommun attraktivt?

Jag är helt övertygad om att det finns många goda idéer hos Hoforsborna. Många av dessa idéer kan man säkerligen spinna vidare på. Det är garanterat en hel del som funderar på att starta eget, om än i liten skala till en början, men inte vågar ta klivet. Snälla Hofors kommun, försök att samla oss Hoforsbor till något bra forum. Försök marknadsföra detta forum så att det absolut inte undgår någon som bor i Hofors kommun att denna träff kommer att äga rum.

Skolan, föreningar, PRO och alla vi andra kan samlas i mindre grupper och ha brainstorming och se vad som kommer fram där. Utifrån dessa förslag kan man arbeta vidare

Jag tror att vi i Hofors vill ha en attraktiv och levande kommun. En kommun som sjuder av liv och där många av oss kan dra ett strå till stacken.

Carina

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons