Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

...till Roland Carlsson

Annons

...till Roland Carlsson, som skjutsar mig fram och åter samt sköter om mig, så jag får vara med när PRO Strömsbro/Stigslunds pensionärer spelar boule på uteplan, samt också inomhus i boulehallen. En ros till er alla på plan, som ställer upp för mig.

...till Gavlegårdarnas Fredrik, alltid glad och hjälpsam.

...till SFI i Hofors, som har tagit emot oss SFI från Horndal på ett så bra och positivt sätt. Vi fick komma på studiebesök med mycket kort varsel. Tusen tack Birgitta L, Johanna, Birgitta G och Eva!

till Dan på Eltjänst Bröderna Björk i Sandviken, som hjälpte vår mamma i tisdags, när hon fick punktering i backen utanför Storvik.

...till var och en av er, som skrivit så bra texter i Arbetarbladet 8 oktober. Jenny Nyberg, ”Vår vardag och andras”, Marianne Nyberg, ”Rädda kärleken för barnens skull”. Föräldragruppen på Källmursskolan ”Pappa, vilken skola ska jag gå på?”

...till Ingrid Bergman för det goda dillköttet, gingroggen och den gudomliga samvaron. Du är en så gudomlig människa och jag önskar av hela mitt hjärta att du blir återställd efter din operation.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons