Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Varför ingen information?

Tack Gävle Energi för att jag fick behålla min plats i er telefonkö!
Jag vill tacka Gävle Energi för den totala bristen på information under elavbrottet fredag 23 januari i Bomhus, Gävle.

Annons

Ingen snabb info gick att få när man ringde Gävle Energi, hänvisning till ett servicenummer. Där var det upptaget och när man lyckades komma fram hamnade man i telefonkö. Utan info om varför och hur länge elavbrottet kunde tänkas hålla på.

Jag har i denna skrivandes stund suttit i telefonkö i 21 minuter. Och elen försvann lite efter klockan 19.00. Nu är klockan 21.09, så cirka två timmar utan el och utan information.

Så knäpper det till och strömmen är tillbaka! Lägger på luren och börjar att kontrollera att kyl och frys fungerar etcetera. Då slocknar allt igen. Nytt telefon- samtal och ny telefonkö.

Jag har min plats i kön i 30 minuter, men sedan är det tack och hej utan att få någon kontakt med Gävle Energi förutom det förinspelade meddelandet att jag har min plats i kön!

Jag sitter i mörkret och hoppas att det snart ska vara fixat, vad det nu är för fel som gör att vi inte har någon el. Okej att det är fredagskväll, men lite mer och snabbare respons och service borde det finnas.

Elen kom tillbaka vid 23-tiden. Nästan fyra timmar var den borta. Och jag är inte imponerad av hur Gävle Energi har skött detta avbrott. Hade det tagit lika lång tid att fixa om felet varit i Villa- staden eller Strömsbro?

Nu var det ju bara delar av Bomhus, Grinduga och Furuvik som drabbades, så då fick det ta den tid det tog?

Vi abonnenter betalar dyrt för vår el, är det för mycket att begära att ni har en servicenivå som sträcker sig utanför kontorstid? Är det för mycket att begära att ni har en jour som snabbt kan fixa de fel som kan uppstå efter kontorstid?

Om nu Gävle Energi har information om detta elavbrott på sin hemsida, så hjälper det inte undertecknad, då det behövs el till det trådlösa nätverket?

Stearinljuset i mörkret

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons