Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi fortsätter lyfta Norrsätra

Annons

Svar till insändaren med rubriken ”Hej då, Norrsätra?” (Arbetarbladet 27 augusti).
Klotter förekommer tyvärr i vårt samhälle. Under förra helgen drabbades även hus i Norrsätra av klotter. Sandvikenhus jobbar vidare enligt vår policy att allt klotter saneras inom 48 timmar, vilket nu också skett i Norrsätra. Nolltoleransen mot klotter har haft effekt och vi har sett en minskning under sommaren. Allt klotter fotograferas innan sanering och polisanmäls. Eftersom även andra platser i Sandviken drabbades kan inte vi dra slutsatsen att klottret i Norrsätra har något samband med eleverna som bor i Campus Mandolinen. Inför skolstarten i år har vi arbetat med riktade informationsinsatser till alla förstaårselever och deras föräldrar om vad det innebär att bo i hyresrätt, vilka rättigheter och skyldigheter man har och med fokus på att visa hänsyn. Campus Mandolinen är en medveten satsning på ett samlat boende för elever som valt att läsa sin gymnasieutbildning i Sandviken eftersom det funnits en stark efterfrågan.
När det kommer in en anmälan om störning agerar vi på samma sätt i Norrsätra som i alla andra fall. Sandvikenhus får i snitt in tre till fyra festrelaterade störnings- ärenden per vecka från hela vårt bostadsbestånd med drygt 4 400 lägenheter. Vi tar alla inrapporterade problem och störningar på allvar och hanterar dem enligt våra rutiner med uppsökande verksamhet, varningar och därefter andra åtgärder om det krävs.
Stadsdelsförnyelsen i Norrsätra fortsätter och Tallbacksvägen 13 har stamrustats, fått ny fasadfärg och nya balkonger är på väg. Den nya utemiljön utformas nu och det kan vara lite extra stökigt under byggtiden. Vår ambition är att fortsätta lyfta området och husvärdarna i Norrsätra arbetar hårt för att hålla hela bostadsområdet helt, rent och snyggt varje dag.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons