Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi vill ha Källmur kvar!

Vi här på Källmursskolan tycker att kommunen har helt fel när de vill lägga ned Källmursskolan. Vi finner bara positiva saker med Källmursskolan.

Annons

Men som vilka elever som helst har vi småsaker att klaga på, och är grymt trötta på skolan ibland. Det mest positiva här på Källmursskolan är lärarna, eftersom de bryr sig med hela sitt hjärta. Ligger någon efter tar de tag i det. De tar helt enkelt tag i saker på ett annat sätt än vad lärare gör på andra skolor. Som nu, så lägger MSG C sin fritid på oss elever i 9c eftersom det finns några som har rester kvar. Så lärarna sätter sig ner med oss, och pratar om det och försöker finna en lösning 20 minuter i veckan, vilket vi tycker är jättebra eftersom vi kommer ikapp lättare.

Visst tycker vi det är jätteskönt att komma ifrån högstadiet. Men det har ju ingenting med skolan att göra.

Att någon ens har planer på att lägga ned skolan fick vår klass att ta tag i det på vår rast och skriva en insändare som talar om hur mycket bra det finns på Källmursskolan, och inte bara kolla på betygen och vad annat som står i tidningen.

För att vi elever gillar att jobba med datorer, så ordnade vår underbare rektor Jan-Olov att vi skulle få en nyrustad datasal med 18 nya datorer, och även en datavagn med 16 datorer vilket gör att vi jobbar på ett annat sätt och får mer tid att redigera det vi gör.

Här på Källmursskolan har vi ett plan att röra oss på, vilket vi elever tycker är grymt skönt.

Vi har en genomgång och de som inte förstår kan ta frågorna på en gång med läraren för vår lärare är inställd på att ha genomgång och frågor efter, vilket gör att alla förstår vad vi ska arbeta med och hur vi ska arbeta. Det finns inga fel på den här skolan som gör att den borde läggas ner.

Vi har fått vår utbildning som vi behöver, och vi har alla kommit in på gymnasiet.

Med enbart positiva åsikter om Källmursskolan.

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons