Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Vi vill också spela fotboll på konstgräsplanen!

Vi är två grabbar som precis fått sommarlov och nu när det är fotbolls EM och allt så blir man ju sugen på att spela fotboll, men var ska man göra det i Hofors?

Annons

Finnåsen är igenvuxen och man har gräs upp till knäna så där går det inte att spela. På Stålringen finns det två fina fotbollsplaner som står helt tomma om dagarna. Vi tycker att man borde kunna öppna upp konstgräsplanen för allmänheten på sommarlovet så folk kan röra på sig och inte bara sitta inne. För som det ser ut nu så håller Hofors på att falla samman när det gäller tillgång till fotbollsplaner. Två personer ska väl inte behöva betala hundratals kronor för att stå och sparka boll på ett mål på Stålringen när man redan har betalat skatt för att få dit planen. Alla ska väl kunna utnyttja den, annars är det väl onödigt att vi har satsat pengar på att bygga en konstgräsplan. För oss och våra vänner blir sommarlovet väldigt rastlöst när man inte kan spela fotboll om dagarna, för det finns inte så mycket man kan göra. Så ta chansen nu Hofors och öppna upp konstgräsplanen några timmar per dag eftersom den ändå bara står där. Vi har väl inte skaffat en konstgräsplan för att kunna skryta om att vi har en, vi har väl skaffat en för att den ska kunna användas.

Men Hofors kommun vill kanske hellre att alla ska sitta på bruket dygnet runt under sommarlovet, för man har ju satsat så mycket pengar på att rusta upp det...

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Har du något att säga?

Skriv en debattartikel.

Skriv debattartikel

Mer läsning

Annons