Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Är det auktion på väljarna?

Man måste fråga sig om de olika partierna håller på med auktion.

Annons

Den ena bjuder högre än den andra på vad de ska skänka till pensionärerna, bland andra. Och det är inte lite. Det handlar om miljarder i mängder. Varför har man inte gjort något tidigare, man har ju haft fyra år på sig?

Om man nu har så mycket pengar att spendera varför återställer man då inte försäkringskassan så att de som är sjuka kan få vara sjuka? Man ska ju tänka på att försäkringskassan är en försäkring som svenska folket själva har betalat med skattemedel.

Likaså kan man betala tillbaka till pensionärerna det som de har blivit lurade på. Och varför satsar man inte pengar på de arbetslösa så att de kan leva drägligt?

Man kunde ju tycka att även fackförbunden borde ta sitt ansvar här med tanke på alla pengar de har håvat in genom åren.

Vi saknar ett parti som vill se till att svenska folket får det bra och att Sverige blir ett land som det är värt att leva i.

Det handlar trots allt inte om att bara få mandat till att regera detta landet.Man måste även ta ansvar för människorna som bor här och det tycks vara en bristvara i många sammanhang. Någonstans står det skrivet ”lyssna icke till falska profeter”.

B Lundström

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons