Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Är det ett svar från repressaliesamhället?

Annons

Till Gävleborgs läns Landsting!

Ni har nu försökt muntra upp Sandvikenbor med att göra om vårt ”lasarett” till tivoli med ”karusell” i entrén och ”starholkar” (kassor) på våningsplanen. Varför slösa? Det ingen har bett om har ni gjort utan att fråga hur vi vill ha det.

Det värsta är hur ni behandlade ”pensionärerna”. Att vägra ta emot kontantbetalning vid besök vid hälsocentral utan att erbjuda köp av frikort för 900 kronor. Tvinga inte äldre människor med dåligt minne att skaffa betalkort, de måste ha minneslapp för koden. Det underlättar för rånarna.Jag har ringt in till ekonomiansvarig på landstinget och begärt att få köpa frikort för 900 kronor för en tid sedan men det går inte att genomföra hux flux. Döm då om min förvåning när jag får en faktura på 50 kronor i faktureringsavgift. Är det ett svar från repressaliesamhället?

Är det ingen som har något innanför hjärnbarken som kan göra en konsekvensanalys eller tala med PRO innan man gör sådana huvudlösa ändringar. Vem är det som frågar personalen hur de vill ha det på arbetsplatser?

Jag vet efter 38 år i statlig tjänst, ”tig och var tyst” annars blir det repressalier. Så tystar man sunda förslag. Jag vägrar betala faktureringsavgift.Vad blir det för repressalier? Skickar ni en ny faktura?

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons