Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Är Forsbacka lågprioriterat?

 Är bussresenärerna från Forsbacka lågprioriterade hos Nettbuss, Stadsbussarna?

Annons

Jag är en av flera som buss-pendlar mellan arbete och bostad. Vi har in till Gävle tillgång till en snabbuss på morgonen 07.17 från Forsbacka som är guld värd när vi ska in till jobbet/skolan. Problemet är bara att den bussen ofta inte kommer, vilket hände tisdag 2 juni.

Denna morgon när bussen 07.27 från Forsbacka som tillika är skolbuss kom ställer en av damerna frågan om busschauffören vet var bussen 07.17 finns. Svaret blev: Den står där nere.

Jag, med flera av resenärerna, kliver då inte på bussen 07.27 utan tänkte i stället invänta snabbussen som aldrig kom. Vi ringer trafikledningen och får till svar att den kört sönder.

Märkligt att busschauffören på bussen 07.27 från Forsbacka inte kunde upplysa oss om detta. Nu blev resultatet att vi som till slut fick taxi kom 40 minuter sent till jobbet och en förälder gick från sitt jobb och skjutsade sin son till skolan. Ska det vara så här?

Jag hoppas verkligen att en motorvägshållplats görs i Forsbacka så vi busspendlare för möjlighet att på ett snabbt och säkert sätt kunna ta oss mellan arbete och bostad.

Lars-Göran Ståhl

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons