Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Barnkonventionen efterlevs inte i Landstinget Gävleborg

Då var det dags igen att försöka få den stalinistiska divisionsledningen inom landstingets division BKPH att lyssna!

Annons

Roger O Nilsson, divisionschefen som hör det han vill höra? Eller vad är det du egentligen får höra från dina underordnade chefer inom barnsjukvården? Hur i hela friden kan det i dina öron låta som om den neddragning vi inom barnsjukvården i Gävleborg nu genom- lider går bra? Vad säger man till dig?

Ryktet om att du tycker det varit en lyckad neddragning sprider sig som en löpeld inom barnsjukvården! Fråga din nya verksamhetschef för barnsjukvården hur det låter bland fotfolket i Gävle? Nej, det kan du ju inte eftersom densamma inte har tid att närvara då personalen erbjuds diskutera det aktuella läget.

Barnen fortsätter att födas i samma utsträckning som tidigare, vilket inte borde vara någon överraskning! Dessutom blir de sjuka som tidigare, det har inte ändrats även om resurserna att ta hand om dem skurits ner. Din personal går på knäna men det verkar inte som det når fram till dig! Barnen har rätt till ett värdigt omhändertagande. FN:s barnkonvention efterlevs inte i Landstinget Gävleborg. Kan du Roger ta ansvar för det?

Fredrik Sewon

leg läkare

barnkliniken Gävle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons