Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bästa som hänt Gävleborg!

/
  • Här forslar Landstinget Gävleborg  material genom Visbys trånga gränder under en tidigare Almedalsvecka.

Annons

Äntligen gör landstingsledningen fantastiskt stor nytta med att representera Gävleborg med ytterligare semesterresor som ger så otroligt mycket tillbaka till oss små skattebetalare.

Tycker de chefer och tjänstemän som representerar oss gävleborgare är väl värda detta glitter och glamour så att de känner sig uppskattade och kan fortsätta dra in på vård och liknande. Flertalet av de som åker skrev bland annat under och påverkade det maffialiknande konspiratoriska förslag som klart bedyrade att det var för gävleborgarnas bästa att försämra ambulanssjukvården.

Almedalsveckan måste vara det bästa som hänt Gävleborg! Vi/folket får ju så otroligt mycket tillbaka för våra ihopsparade skattepengar. Det bedyras och förklaras om och om igen. Det är bara synd och skam att Almedalsveckan inte pågår varje vecka om året för då skulle vi ha världens bästa vård och omsorg i Gävleborg. Äntligen erhålls rätt vård för varje spenderad krona.

Landet lagom har för länge sedan försvunnit. I nya extrema Sverige skor sig den som kan gladeligen på andras bekostnad. Det som gör det hela ännu mer tragiskt är att det även tillåts med skattebetalares pengar vilket är otroligt ovanligt i resten av världen.

Tycker synd om framtidens barn

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons