Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bit inte den hand som föder dig!

/


Vad är det som händer? Hur ska det gå?

Annons

Arbetslösheten skulle minska med en den nya regeringen, tro det! Mikael Damberg börjar med att lufta den gamla socialdemokratiska misstron mot oss företagare, illa.

Är själv en pensionerad företagare som fortfarande arbetar, för att jag tycker att det är roligt att kunna bidra. Mitt företag har kunder över hela Sverige samt i andra länder, det fungerar alldeles utmärkt fast jag inte har någon högskolexamen. Det är upp till vem som helst att starta ett företag, men tyvärr är det inte så enkelt.

Det vore bättre om man lade ner lite energi på att förbättra villkoren för oss företagare. Tidigare när arbetslösheten var lägre fanns det alltid ungdomar som gick verkstadsteknisk linje med hög kvalitet, de behövde aldrig gå utan jobb.

Nu när arbetslösheten är hög är det omöjligt att hitta någon som har utbildning som passar, i stället får man anställa personer man tror på samt utbilda på företaget, och det är okej. Men nu tänker man ta bort den lilla skatterabatt vi har haft, illa. Sedan har vi en minister som far runt och gör sig osams med en hel folkgrupp, inte heller så smart. Även om man har rätt i sak, skadar det inte att göra en konsekvensanalys innan man uttalar sig. Som företagare gillar man inte alla kunder, men det betyder inte att man måste påtala det. Det är bara att bita ihop. Du biter inte den hand som föder dig.

Företagare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons