Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bötfäll dem redan nu...

Annons

Nu gäller datumparkering i Gävle igen! Mellan 1 oktober och 15 maj får man inte parkera på den sida med jämna husnummer om datumet följande dag har jämnt nummer! Det är många som inte fattar detta och problemen är stora på gator där man inte får använda mer än en sida att parkera på! Till exempel på Brynäs är det flera gator med dessa problem, bland annat Gullregnsgatan! Jag skulle vilja vädja till dem som ska kontrollera att detta efterföljs att redan nu åka ut och kolla vissa gator och stämma i bäcken, alltså ge dessa parkeringsböter!

Förra vintern var det stora problem på grund av att det stod bilar i vägen för snöfordon och man inte kunde röja där. Detta fick till följd att det blev stora vallar på gatan, så ännu färre bilar kunde stå på gatan när man hade rätt till det! På grund av vallarna stod bilar parkerade mitt i gatan, så de som har garage knappt kunde ta sig in i sina garage.

Eftersom tydligen många bilägare inte fattar varför datumparkering finns till (för städning och snöröjning av vägbanan) måste man passa på att ”lappa” dem som står fel nu innan snön kommer, så kanske de lär sig!

Irriterad boende på Gullregnsgatan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons