Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Bula eller grop?

Annons

Vägverket utför nu viss lagning på vägen mellan Ockelbo och Åmot. Det finns en hel del ställen där det är bulor i vägen som man nu skall åtgärda. Det är bara ett problem och det är att det blir sämre. Man gräver upp en sten här o där och försöker sedan lägga dit lite fyllning men väldigt slarvigt gjort. Här behöver beställaren av jobbet verkligen se över om de som har fått uppdraget klarar av detta.

Vi har tidigare sett efter denna väg att man grävt upp något eller gjort om för annat och sedan lagt dit ny asfalt och på varje sådant ställe är det nu en grop istället. Det är dåligt utfört och behöver göras om och läggas på ett lager asfalt igen så kan det bli bra.

När det gäller skyltning för dessa nygrävda gropar så är den obefintlig. Vid varje grop bör skyltning finnas så bilar kan uppfatta detta även om det är begränsad hastighet.

Vi ser med spänning fram emot att se när dessa gropar får lite asfalt och hur den fyllningen kommer att se ut. Se nu till att vara lite noga med återfyllnad och laga även gamla gropar med ny beläggning så håller dem länge. Måste väl ligga i beställarens intresse att jobba utförs korrekt och med kvalitet för våra skattekronor.

Pendlaren

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons