Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Då är nog kaffet också borta

Annons

Varför inte ta bort kaffet också? Det görs så konstiga prioriteringar inom äldrevården.

Det görs inget men det pratas en hel del som de inte menar. De kan börja med att se till att de boende kan få en bulle till kaffet som de just har tagit ifrån dem. Förmodar att de gör samma på alla de äldreboenden också. De försöker att avskräcka alla äldre för att hamna på deras omtalande äldrevård.

Det pratas så mycket om vad som skall göras för de gamla som behöver omvårdnad. Men vad de tar bort allt som skall förgylla deras tillvaro. Vore det inte bättre om de låste dörren och kastade bort nyckeln för som de gör nu inskränker de allt som skall göra livet drägligare för dem.

De talar så mycket om att de värnar om alla men det ser inte så ut i det verkliga livet. Men eftersom de inte vill förbättra för den äldre generationen förmodar jag att de tror att de själva inte kommer att vistas inom äldrevården men tji vad de bedrar sig.

En vacker dag är det de som sitter och tittar in i väggen med en mugg svart kaffe utan något till men då har de nog tagit bort kaffet också för att de kostar för mycket.

Gittan

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons