Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Debatten visar att de är arbetarfientliga

/


En riksdagsdebatt och en presskonferens. FP som klart visar att borgerliga politiker kan betraktas som arbetarfientliga, framför allt Centerrörelsen.

Annons

SD verkar inte ha en aning om hur svensk arbetsmarknad fungerar. De för fram en massa bisarra förslag som de ska jaga regeringen med blåslampa för.

Det är synd om SD- väljarna som tror att SD kan tillföra något i politiskt reformarbete, varken när det gäller pensionärernas situation eller något annat.

De röstar alltid med Alliansen och de vill inte förbättra villkoren för pensionärer och arbetare.

Jag blir förvånad när M fortfarande hävdar att de skapat över 300 000 nya jobb och att det inte beror på invandringen därför att de inte fått några jobb. Är det så svårt att förstå att nästan en halv miljon nya medborgare också kräver vård, skola, mat, bostäder, och restaurangbesök och andra normala funktioner som de gamla innevånarna har.

Det är klart att det är en stor del av de 300 000 nya jobben. Sedan har vi haft en stor arbetskraftsinvandring; läkare, sjuksköterskor, ingenjörer med flera. De arbetar och betalar skatt.Det framgår av statistik att sysselsättningsgraden står och stampar kring 67 procent och det har den gjort alla åtta åren Alliansen regerat.

En annan sak som förvånar är att inte allianspartierna ser att när Kina, Indien med flera får upp lönerna så flyttar företagen till andra låglöneländer. Det är klart att Sverige inte kan behålla företagen genom att sänka löner som de tidigare låg-löneländerna börjar få upp.Det är kontraproduktivt!

Karl Gustaf Skoog

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons