Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Den nya administrationen hör hemma i papperskorgen!

Vi läkarsekreterare blev kallade för att få information om hur saker och ting skulle bli när vi införlivas i den vårdnära administrationen 1 september.

Annons

Vi skulle få möta våra blivande chefer. Vad vi fick veta var att ingen visste något. Vi fick träffa fyra nya chefer som berättade om sina familjeliv och sin bakgrund. Kloka frågor som ställdes hade de inga svar på.

Sedan blev vi läkarsekreterare benämnda som en ”grå massa”. Jag har aldrig varit med om något liknande. Det är ett hån mot en yrkeskår.

Ett slöseri med pengar som inte är av denna värld.

I exempelvis Valbo har man färdigställt en ny hälsocentral där sekreterare ska sitta, i stället ska de åka in till Sörbygården för att därifrån åka till Valbo.

Ingen som är med i det här projektet vet vad det handlar om. Redan i dag finns ljudfiler som gör att vi kan hjälpa varandra med arbeten utan att därför göra ombyggnationer och ta ifrån oss vår arbetsglädje.

Det här är en ren skrivbordsprodukt av Svante Lönnbark och Co. Vid frågan om nya vårdvalet säger den kvinna som äger/leder projektet att man kanske kan skriva in i avtalet med de som öppnar nya hälsocentraler att man skall tvingas köpa läkarsekreterare från den nya administrationen.

Jag säger bullshit! Släng den nya administrationen i papperskorgen där den hör hemma. Ni politiker ser inte sanningen ens när ni får den presenterad.

Vad är det som gör att Svante Lönnbark får sitta kvar?

Jag kommer inte att ge sossarna/centern min röst. Men däremot Moderaterna som ifrågasätter hur mycket byte av chefstjänsterna kostar. Det är ett moment 22.

Du är belagd med munkavel inom landstinget. A.I. kommer kanske till undsättning snart.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons