Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Det vi har kan bli historia

Annons

Jag undrar bara: Hur många unga och andra löntagare tjänar över 40 000 kronor i månaden? Det är nämligen då man drabbas av sossarnas skattehöjning.

Varför tjatar Mona och Reinfeldt om hur sjuka, arbetslösa och socialbidragstagare ska ha det. De mesta av skatterna går ju till annat!

Vet man att förskolan, där barnen är när man jobbar, är sossarnas påhitt och betalas med skatter?

Om de som har ungar i gratis grundskola/gymnasium vet att det också är sossarnas påhitt och betalas med skatter. Studiebidraget är också skattepengar. Gratis tandvård och sjukvård för ungarna är väl bra? De betalas också med de där skatterna.

Om den som har morsan på ålderdomshem har tänkt på, att utan skatter flyttar hon in hos dem, när hon inte längre klarade sig själv. Eller så hostar hon fram pengar till en privat vårdplats.

Hur många vet vad allmännyttan är?

Vem tror ni såg till att vi alla har och byggde/bekostade VA-nätet?

Gillar man att ha semester? Det var facket som stred mot borgarna för de veckorna.Visst. Varför tjata om historien. Det där har vi ju, nu ska vi ju rösta om framtiden. Men tänk. Dessa saker kan i framtiden bli historia. För allt jag räknat upp här var borgarna emot! Självklart.

Du som känner någon, som inte tjänar 40 000 kronor i månaden och som inte orkar läsa det här...Be dem använda huvudet eller googla på ”Högerns svarta lista”. Det är inget sosse-hokuspokus utan en lista där man kan se hur högern röstat i olika viktiga frågor.

Och det är okej om man hellre krattar än röstar på söndag, det går ju att förtidsrösta. Var och när står också på nätet.

Isman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons