Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Du har inte förstått ett enda ord

SVAR TILL
”Karl Gustaf Skoog”,
26 februari

Annons

I din förra insändare kritiserade du de höga politikerarvodena. Du nämner jämförelsen mellan chefer och politiker och fortsätter med att säga att politiker har för höga arvoden och därför tar uppdrag för att komma åt pengarna. Du använder sedan mig som exempel för de giriga politikerna. Jag som har ett arvode på 3 000 kronor i månaden! Du hävdar dessutom att jag tar mitt arvode i stället för att stå till arbetsmarknadens förfogande. Ett påstående som är helt felaktigt.

Det var det jag reagerade mot. Mitt arvode kan inte jämföras med chefer och politiker som får 50 000 till 100 000 kronor i månaden.

I ditt svar gör du dig skyldig till ännu fler felaktigheter när du säger att jag inte har problem med att låta andra drabbas av deltidsregeln eftersom jag själv klarar mig.

Du visar tydligt att du inte har läst eller förstått ett enda ord av det jag har sagt. Du blandar höga löner och arvoden med en paragraf i kommunallagen.

Fortsätt att gnälla på insändarsidan du så fortsätter jag mitt arbete med att försöka få en ändring på deltidsregeln så att fler än jag kan försörja mig själv och familjen.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons