Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Er verksamhet får inte halta!

/

 Gävle sjukhus fungerar inte på vissa viktiga funktioner.

Annons

I mars ringde jag till Cs-mottagningen för att beställa medicin. Deras öppettider är tisdag, onsdag, torsdag mellan klockan 12 och 14. Jag ringde oupphörligt från det att de öppnade tills de stängde och fick endast till svar att kön var full. Hur kan detta vara möjligt? Människor som behöver viktiga recept kommer inte ens fram. Tisdag 6 maj ringde jag dit igen! Denna gång fick jag veta att jag skulle ringa på deras telefontider? Men! Det var ju precis det jag gjorde!

Som skattebetalare blir man ju förbannad när viktiga samtal inte ens kommer fram! Jag vet inte vad som är fel men fel är det och det får inte förekomma frekvent. Det enda de är bra på är undanflykter och bortförklaringar! Mycket skrammel i liten verkstad. Förklaringen jag fick förra gången var att de bara var två personer som skötte det hela? Åt hela Gästrikland! Och att när kön var full fick man vänta! För de ska ju ringa upp en! Och sedan vänta tills en telefonist hade avslutat ett samtal, då kunde man om man hade tur komma ifråga! Och om en var sjuk, ja, då förstår vem som helst vad som väntar!

Denna verksamhet som är så viktig för dem som behöver sin medicin får inte halta, för skulle en behövande inte få hjälp utan tar ett annat drastiskt beslut då vet jag att ingen där tar ansvar för det! Vissa saker i samhället måste få kosta, så är det bara.

Lagep

Vi får beklaga att du haft svårt att komma fram på våra telefontider. De flesta ringer mellan klockan 12.00 och 13.00 och då blir kön fort full. Ringer man däremot mellan 13.00 och 14.00 så är det betydligt lättare att komma fram i kön. Det är bra att vi får synpunkter på våra rutiner så vi får möjlighet att förändra och utveckla dessa till det bättre för våra invånare. Vi ska se över just denna rutin med våra telefontider och insändaren är välkommen att maila mig om det finns fler funderingar på magnus.bengtsson@regiongavleborg.se

Magnus Bengtsson

specialistsjuksköterska i Psykiatri

Allmänpsykiatriska mottagningen i Gävle

 

 

  

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons