Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Fel att porta portföljer

Annons

Jag tycker att det är fel att porta portföljer och termosar med kaffe på bandy i nya arenan.

Det är rätt att man inte får ha alkoholhaltiga drycker med sig in i ölburkar och glasflaskor. Men när man inte ens får ta med sig eget kaffe eller choklad i termos, då har det gått för långt!

Inte heller en flaska vanligt vatten eller läsk får tas med in, det är löjligt!

De skyller på att det är säkerhetskraven för en inomhusarena de har följt.

Då kan jag berätta att på Läkerol Arena får man ta med sig en termos in. Likaså när man har varit på bandy i Edsbyn och Västerås som också har en hall. På bandyfinalen i Uppsala portar de ölburkar och glasflaskor men en termos med kaffe fick man ta med sig in. Så borde det också vara i Sandviken i nya arenan. Konceptet här var att porta alla drycker i arenan för att gynna försäljningen i kioskerna. Det retar man sig på! Det var inte av rent säkerhetsskäl som termosar var förbjudna. Men jag är själv inte förvånad.

I fotbollsallsvenskan på Strömvallen blev jag nekad att ta med mig en ståltermos med kaffe in för några år sedan. Då sa de att det var sådana säkerhetsbestämmelser för allsvenskan i fotboll. Men de sa att en plasttermos gick bra att ta med sig in. Jag tycker att vakterna kan öppna termosarna och lukta vad det är i dem på Göransson Arena. Så gjorde de på finalen i Uppsala.

Jag är en bandyintresserad person som har sett nästan alla Saiks matcher de här sista åren. Men i år är risken stor att jag inte kommer att gå på så många matcher när man inte får ta med sig sitt eget kaffe in. Jag tror säkert att Saik kommer att förlora publik när de portar portföljer! Under World Cup kunde man gå in och ut flera gånger, men hade man köpt en dricka inne i arenan och gick ut fick man inte ta in den igen. Det är sjukt.

Jag tänker inte gå på Saiks första hemmamatch mot Edsbyn i kväll i protest! Dels mot att serien börjar för tidigt! Dels att man inte får ta med sig en termos in! Kaffe i termos och bandy hör ihop!

David Wiklund,

trogen bandyvän

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons