Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Framgång föder framgång – även i Älvkarleby...

Annons

Jag har följt såpan med bandyns vara eller inte vara under tre års tid och gång på gång förvånats över den ovilja som den politiska ledningen visat genom sitt agerande.

Man har tagit strategiska beslut både i kommunfullmäktige och kultur & fritid där man säger att inga pengar till verksamheten för bandyn på IP. I lokalpressen kommer det uttalanden där man på något sätt försöker vilseleda allmänheten med olika versioner om vad som är sagt eller inte. Varför kommer man inte ut med korrekta fakta om hur det egentligen har gått till och försöker hitta en lösning i frågan. Den politiska viljan är obefintlig och det är rent skamligt hur ni kan behandla en enskild förening 2010, som dessutom är ett varumärke för kommunen. Det uttalande som Skytt gjorde i Arbetarbladet för några veckor sen där han på frågan om han tyckte att kommunen bevarat varumärket Skutskärs IF/BK genom åren håller med om att det har man gjort. Då skulle jag vilja höra Skytt presentera detta och vilka insatser man från kommunen har bidragit med.

Det jag också undrar över är vart oppositionens ambitioner tog vägen? I budgetförslaget var man bredd att satsa 7 miljoner på bandyplan och ishall. Efter att det förslaget röstades ner så har det varit alldeles tyst. Mycket märkligt (det är valår).

Vad ska kommunen erbjuda nyinflyttade familjer i form av fritidsaktiviteter om man inte vågar satsa på att behålla den möjligheten till valfri fritid som faktiskt har funnits här i kommunen?

Nu står ett val för dörren och de styrande i kommunen har inte lyft ett finger för att vinna röster utan tystnaden är total i denna utdöende kommun. Men kan det vara så att prestige går före sunt förnuft och vilja och det är därför man gömmer sig.

Ska man vinna något måste man våga satsa för att kommunen ska leva vidare.

En besviken väljare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons