Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Ge oss Swish i skolans kafeteria

Annons

Jag är en elev som går andra året på Borgarskolan i Gävle och jag är en av många som inte tycker att skolmaten smakar bra varje dag, och väljer därför att köpa något att äta i vår skolkafeteria. Men ibland har man inte lösa kontanter (och maten i matsalen är nästintill oätlig) och då blir det jobbigt att hålla koncentrationen i skolan om man går till klockan 16 och man har lunch 10.40.

Jag går många gånger till Konsum Eken som ligger nära vår skola och köper mat där eller tar ut pengar så att jag kan köpa något på skolan senare om jag känner att jag behöver energi. Detta gör att jag tar ut onödigt mycket pengar och känner att jag måste bli av med alla kronor som jag får över, eftersom jag och många andra känner att det inte är kul med att gå runt med kronor i plånboken.

Men ibland hinner man inte gå till Eken och ta ut pengar och man är jättehungrig och känner att blodsockernivån börjar gå nedåt. Då skulle det vara bra om man kunde betala med Swish till skolkafeterian! Det behövs ett till betalningssätt i de kommunala skolornas kafeterior och det behövs nu!

Swish är helt gratis och vem som helst kan skaffa det. Låt inte oss gymnasieelever gå hungriga och griniga i skolan bara för att kommunen har valt en dålig matkedja som ger oss maten! Ge oss Swish i våra kafeterior!

Moa

 

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons