Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Gör en stor parkering av badet

Ja, då var det bestämt på riktigt, det som vi Kungsgårdsbor förstått sedan länge: Badet rustas inte, bassängerna fylls igen.

Annons

Det dök upp ett litet hopp när några privatpersoner var intresserade av att ta över badet men tyvärr blev kostnaden för stor för att rusta upp badet för dem och även för kommunen.

Det är jättesynd. Nu funderar kommunen över vad man ska göra med marken när de har fyllt igen bassängerna och rivit byggnaden.

Här kommer en idé: Gör en stor parkering som kan användas av föräldrar som hämtar, lämnar sina barn på skolan, fritids, dagis. En parkering med rejäla parkeringsrutor så man får plats att öppna bildörrar och ta ut barnen.

Som det är nu finns en pytteliten parkering och det är fullständigt kaos vissa tider på dagen när många föräldrar hämtar och lämnar. Det är bara en tidsfråga innan någon olycka inträffar.

Så nu finns det en alldeles ypperlig plats att anlägga en parkering när badet försvinner för alltid.

Sedan en fundering över en lekplats som fanns i Hillsta fram till i höstas när den en dag helt plötsligt var borttagen.

Jag trodde att den skulle ersättas med en ny lekplats men nu är det inte så, det blir ingen ny lekplats i Hillsta. Den gamla höll inte EU-standard, därför revs den. Nu hänvisas vi till lekplatsen inne i Kungsgården, i Flyktsbacka cirka tre kilometer bort. Där finns en nyrustad lekplats. Men inte kan mina barn ta sig dit och leka själva, det är de för små för. Sätt upp en lekplats som barnen i Hillsta kan leka i.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons