Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Har finska vargar Facebook?

Annons

Nu är det dags att Naturvårdsverket/Länsstyrelsen och de som är ansvariga för vargfrågan tar sitt ansvar! Det ska väl inte vara så att dessa djur ska springa mitt i stadskärnan och i centrala delar av våra byar?

Äter våra tamdjur, och dödar löshundsjakten, tids nog all jakt. Och hur kan det komma sig att de beter sig så? De lär väl härkomma från någon djurpark, och lärt sig att människan behöver man inte frukta?

För det kan väl inte finnas någon rysk/finsk varg som har Facebook som säger till att alla andra vargar ska flytta till mellersta delarna av Sverige. Tror inte att det finns mer föda här än i till exempel Lappland!

Vi har vildhundsbeteende för de har haft närmare relation till människan sedan valpstadiet. Och ingen vågar släppa ut dessa ”värdefulla djur” nära samerna eller för nära Rosenbad.

Ni går på tå för att det inte ska hända ett angrepp på någon människa. ”Var inte rädda, men lämna inget barn ute ensamt”, var det någon som sa! Kan de döda en djurskötare på Kolmården , så kan det väl hända utanför hägnet!

Så dessa ”DNAkänsliga” djur som riskeras inavel är bara något som ni gömmer er bakom. Och nu har ni tappat kopplet över era herrelösa hundar!

Håller min kopplad

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons