Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur länge ska detta få pågå?

Nedskärningarna inom skolan håller på att ta kål på eleverna – någon mer som märkt det?

Annons

Det är nu dags att samhällets ledare hör upp och inser vilka förödande konsekvenser denna extrema nedrustning av skolan kommer att få.

Eleverna i dag mår fruktansvärt dåligt över dessa monstruösa neddragningar och förändringar. Vilka är vi (läs beslutsfattare) att ta sådana beslut som vi med säkerhet vet kommer att slå undan fötterna på varannan/var tredje elev?

Var ligger vårt ansvar? Jag bara undrar...

Det är otroligt många elever i dag som uttrycker en oro för sin framtid. Uttryckssätten är många och varierar från skolk till förstörelse, aggression och uppgivenhet.

Detta fick jag höra inte skulle hända eleverna i Sandviken. Men det har det gjort och nu måste vi plocka fram (pressa fram) varenda möjlig resurs för att hjälp dem igenom detta onda som vi skapat.

Finns det några resurser för att handskas med detta? Vems är ansvaret för att även dessa elever ska kunna känna trygghet, tillit och tilltro till oss vuxna och deras skolgång?

Vi måste fråga oss vad det är för samhälle vi vill ha?

Vi måste satsa allt vi har (och mer därtill) för att få det framtida samhälle vi vill ha. Satsa på de som utgör samhället – nämligen dagens barn och ungdomar!

Tror vi verkligen att det här är vägen dit?

Ge mig ett svar någon. Snälla...

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons