Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Hur länge ska ni blunda?

/


Skarven har intagit Leharen!

Annons

En fortsatt miljöförstöring pågår i vår skärgård! Hur länge ska detta få fortsätta i Gävlebornas närmaste och populäraste fritidsområde? I dag fredas skarven av enögda företrädare, såväl i politiska positioner som sådana som anser sig vara ansvarstagande naturvänner. Men har dessa verkligen besökt de drabbade områden som nu totalt föröds på grund av skarvens bosättningar?

Vi som har vår skärgård som rekreationsområde och fisket som fritidsintresse ser nu en katastrof under uppsegling. För dem av oss som av tradition och begränsad ekonomi inte kan ta tillflykt till turistmål vid Medelhavet, eller söka sig till områden där man slipper se eländet, är detta en stor förlust.

Vi har i nuläget ett antal välbetalda kommunpolitiker och handhavare i beslutande ställning som i dag blundar och försummar sina uppdrag att värna om vår närmiljö. Det har skandalöst fått pågå under lång tid och kommer i en förlängning leda till stora skattekostnader för oss vanliga medborgare. Kan ni verkligen med gott samvete se er själva i spegeln utan att den spricker?

Professionell före

detta sälmatare

Kjell Owe Björk

 

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons