Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Innerst inne vet ni nog att det är fel

När jag läser om vad Folkfronten sprider ut över vår lilla by där alla alltid har varit, är och alltid kommer att vara välkomna oavsett etnisk härkomst, blir jag förvånad över hur ni som verkar för Folkfronten tror att ni någonsin ska kunna komma någonvart med er ogenomtänkta propaganda. Varken här eller på någon annan ort.

Annons

Jag ställer då frågan; vem har gjort er så ont att ni helt obefogat tror att vissa människor skulle vara bättre än andra på grund av något så obetydligt som deras utseende/härkomst? Sätt er i stället ned och fundera några minuter på hur ni skulle tycka om ni själva skulle vara ”invandrare” och bemötas på detta sätt?

Jag tycker uppriktigt sagt synd om er. Det är synd att ni gått så långt att ni på grund av er egen rädsla för nya saker och nya människor, bygger upp en vägg mot allt nytt. Se vad både ni och jag skulle kunna lära av alla dessa nya människor i stället för att blunda med ögonen och tro att alla människor som invandrat i detta land skulle föra med sig något dåligt.

”Vem tar fighten mot mångkulturen?” frågar ni er. Men fråga i stället vad detta land skulle vara utan mångkultur? Ni tror kanske att det skulle vara bättre?

Tänk då ett steg till, till exempel på alla traditioner och saker som inte är ”Made in Sweden” och som vi ändå har bra och positiva erfarenherer av. Till exempel så många trevliga människor som gör sitt bästa för detta land, och som ni aldrig kommer att få träffa på grund av er paranoida rädsla för nya människor. Ni dömer för att ni är rädda att bli dömda.

Innerst inne vet ni nog att det ni gör är fel, och jag tycker synd om er ända till den dag då ni förstår att alla människor är lika mycket värda oavsett om de kommer ifrån.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons