Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag är så arg så det kokar i mig

Annons

Jag skriver en insändare för jag är så arg så det kokar i mig. Jag har psykiska problem och har kontakt med psykiatriska.

Nu ska det privatiseras och de har redan aviserat en massa försämringar innan de ens tagit över.

Först har dietisten blivit avskedad. Det är bara tack vare henne som jag inte väger 100 kilo och mer.

Hembesöken fick vi gratis förr. Nu ska det bli avgifter på det också. Och de kommer inte hem med medicin till en varje dag längre.

Jag ska gå flera kilometer så gott som varje dag till sjukhuset och ta medicin. Jag har ont i knäna och har en så jobbig situation så jag kommer inte att orka med det. Jag får skippa medicinerna som jag behöver.

Om man ändå hade haft en bil, men någon sådan lyx har man ju inte råd med. Jag har inte ens en cykel. Jag får väl gneta och spara i flera år om man ska få ihop pengar till en sådan.

Färdtjänst är inget att tänka på heller, det blir för dyrt.

De förnekar så klart att det gäller att tjäna pengar på sjuka, men det är just så precis det är.

Det är bara att vänta på att de höjer avgifterna också.

De ska ha en invägning på psykiatriska. Jag kan inte gå dit för jag får hem min gamla sjuka mor, men det kvittar, jag gitter ändå inte gå dit. Ja, fy för Reinfeldt och hans moderatregering. Han slår sig för bröstet och tycker att han har gjort allt så bra. Han kan ta sina privatiseringar och... Han har ställt till ett helvete för en massa människor.

De andra borgerliga partierna kritiserar jag inte för de har ju inget att säga till om. Men jag måste fundera över hur ett kristet parti kan sitta med i den här regeringen.

Jag behöver mina krafter till annat än att vara arg och skriva insändare. Man får väl vara rädd för att uttrycka sina åsikter också.

Kanske man blir politisk fånge snart med. Regeringen verkar ju kunna ta sig till med vad som helst. Reinfeldt säljer ut allting. Snart säljer han väl ut hela landet och oss alla med både hus och hem till någon stenrik oljeshejk eller något ditåt. Sedan kan han ta pengarna och försvinna till någon söderhavsö så blir vi åtminstone av med honom.

Tyvärr har jag inte råd att prenumerera på Arbetarbladet heller. Tack för ordet.

R M Olsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons