Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag är så tacksam för maten jag får

/

Svar till Uma, 28 januari

Annons

Kommentar till Uma angående Sodexos mat. Jag blir faktiskt förbannad när jag läser din insändare. Du klagar över mat som du överhuvud taget inte har smakat. Du tycker att man i stället för att få mat från Sodexo ska köpa matlådor från lunchrestauranger. Alla vi som är sjuka, äldre, rörelsehindrade, utan anhöriga och med svag ekonomi, hur har du tänkt att vi ska klara av det?

Maten från Sodexo med tanke på att den tillagas i ett storkök och aldrig kan jämföras med hemlagat smakar bra. Det är rikliga portioner, man har att välja på 14 olika maträtter, man har två leveransdagar och förmiddag eller eftermiddag att välja på och man får maten levererad hem.

Har man frågor eller vill ändra något så är det bara att ringa och man möts av vänlig och flexibel personal. Detsamma gäller chaufförerna. Allt detta får man för en billig penning!

Och att det luktar från ett kök där det lagas mat! Vilket trams! Det gör det ju från alla ställen där mat tillagas, allt från lägenheter, korvkiosker, pizzerior med mera.

Slutligen: Jag är så tacksam över att jag bor i Sverige som har ett sådant fint system där jag kan få all den trygghet och omsorg jag behöver. Ett varmt tack till alla er som gör det möjligt.

Tacksam

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons