Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag har inte råd att jobba

Annons

Jag är nu tvungen att säga upp min anställning, då jag inte har råd att åka till mitt arbete! Några kommunikationer som stämmer finns inte! Det blir väl det sociala vad jag vet. Och hur ska jag klara uppvärmningen av det gamla huset, har inte råd att skaffa annan värmekälla, utlämnad att använda olja! Bensinpriset gör också att mat och alla andra varor som är beroende av transporter ökar i pris! Kan inte åka och hälsa på släktingar, dessa har inte heller råd att komma och hälsa på! Vi i glesbygden kommer att bli isolerade! Men det är väl vad politikerna vill!

Först lovar de att bensinskatten inte skulle höjas, men vad hände? Det finns ett ordspråk; ”lovar runt och håller tunt”. Allt har blivit sämre. Nu ska de sabotera bensinen mer, vilket gör att vi som har gamla bilar och inte har råd att köpa nya kommer att få problem!

Det var bättre förr, eller det var mycket bättre förr, även om det var sämre än tidigare. För även om det var dåligt då, så är det sämre nu. Men det är inte så dåligt utan att det kommer att bli sämre!

En som varit med sedan förr!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons