Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag kan inte fatta

Jag tillhör dem som blev grundlurade, som inte fattade hur ett seriöst försäkringsbolag kan bete sig. I mina villkor stod det att 0,75 (pbb) prisbasbelopp betalas ut vid dödsfall till dödsbo.

Annons

Bara det säger, att det bör gälla tills man dör, för man dör kanske inte på ett år. Sedan, att villkoren gällde ett år trodde jag var att basbeloppet ändrades varje år och månadspremien, vilket också skedde varje år. men att hela försäkringen skulle raseras, det trodde jag inte i min vildaste fantasi. Nu har jag inte varit med så länge så, om jag inte dör under nästa år, får jag hitta på något annat så det där stackars fattiga bolaget får de resterande pengarna. Hörde på tv att man lurat även 100-åringar.Hur ska de kunna hitta något alternativ? Det hade inte kostat mycket för Folksam. Skamligt! Om PRO nu kommer överens om nya villkor med höjd premie eller så, hur ska man kunna lita på Folksam? Vad händer om några år? De får ju göra, som de vill.

Jag förstår att andra försäkringar inte täcker detta men det gör säkert deras stora vinster. Det är ni själva som gjort en tabbe och tecknat en försäkring som inte bär sig.Pensionärerna ska inte ta stöten!

Bedrövligt! Ni har väl inte bonusar också?

Rauni Olsson

PS. Jag kan inte fatta, att jag har haft ett ansvarsfullt arbete i 52 år när jag inte ens begriper det som nu hänt...

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons