Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag lider med de drabbade

/
  • Försäkringskassan för ett skräckvälde, hävdas det i denna insändare.

Annons

Det är löjeväckande när Eva Alner Liljedahl, områdeschef på försäkringskassan, skriver att: ”de som vill är varmt välkomna att föra en diskussion med henne”. Det gjorde signaturen ”Vi har inte valt att bli sjuka”:

”Gick in i diskussion med en av cheferna, de skickade polisen på mig eftersom man ansåg att jag var benägen att ta livet av mig. Polisen tog med mig till psyket i Gävle där man konstaterade att jag inte hade de problemen.”

Jag blev chockad när jag läste hus sjuka behandlas av försäkringskassan. En annan insändare, ”FK saknar etik och moral”, skriver:

”Aldrig någonsin i mitt liv har jag blivit så kränkt, förnedrad och själsligt våldtagen”.

Undrar om försäkringskassan har funderat över varför insändarskribenterna inte vågar skriva sitt namn? Det talar sitt eget, tydliga språk de är rädda för repressalier eftersom försäkringskassan för ett skräckvälde. Detta trots att chefen skriver att det är ett rättssäkert system. Signaturen ”JMP” påvisar motsatsen: Att få rätt är dömt att misslyckas och man känner sig helt maktlös mot en myndighet som borde vara en del av vårt samhälles skyddsnät för svaga och utsatta.

Hur många (i procent) överklagar och hur många får rätt mot försäkringskassan? Facebookklubben med över 2500 medlemmar har dokumenterat hur de blivit bemötta av FK så det finns gott om bevismaterial!

Nu är hög tid för räfst och rannsakan! De orättvist behandlade ska ha upprättelse både ekonomiskt och mänskligt! Det handlar om maktmissbruk av en socialdemokratisk statlig myndighet partiet som påstår sig värna om de svaga i samhället och människors lika värde! Jag skäms och lider med de drabbade!

Vanja Palm

Sandviken

 

 

 

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons