Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Jag vill inte träna innebandy så sent

Annons

Det borde finnas en till större innebandyhall i Storvik. Vi är för många åldersgrupper/lag som tränar så att tiden inte räcker till. Vissa lag är tvungna att träna ända till 22.00 vilket är dåligt då man inte ska träna eller äta några timmar innan man lägger sig. Man får även dåligt med sömn då många kliver upp mellan 05.00 och 07.00 på morgonen för att gå till skolan eller till jobbet. Man kan ha två hallar för då kan de yngre spela kvar i Parkhallen och de äldre spela i den eventuella nya hallen.

Om vi skulle få två hallar skulle alla få bättre träningstider och möjligheter. Storvik SK kan inte spela match hemma i Storvik därför att planen inte har godkänd storlek, det vill säga är alldeles för liten. Detta leder till att de är tvungna att åka till Sandviken för att spela match. Vi skulle ha större hemmapublik om vi skulle kunna ha hemmamatch. Det drar tid men även mycket bensin vilket inte är bra för miljön.

Storviks IF:s A-lag får spela i Parkhallen i år tack vare dispens, men till nästa säsong vet vi inte hur det kommer att bli. Kommunen borde väl vilja att vi ungdomar ska vara aktiva inom sport men väljer i stället att lägga pengar på mycket annat. Jag vill kunna träna fler gånger i veckan men inte så sent som det är nu. Därför måste det finnas två hallar så att alla får möjligheten att träna!

Irriterad innebandyspelare

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons