Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Kommunen är skyldig Tomas en ursäkt

Jag förstår inte vad felet ligger i. Jag syftar på Tomas Balkefors initiativtagande och stora insats, när det gällde upprensningen vid Sätrabadet i Sandviken.

Annons

Vad var det som var så fel? Varför gör man en så negativ och stor grej av detta, när det ligger en tanke av välmening från Tomas Balkefors sida? Eller är det något annat som ligger till grund, eftersom Tommy Stenergards reaktion blev så starkt negativt till detta?

Vad jag förstår, ville Balkefors göra en god gärning för alla badgäster, helt enkelt. Vad är det som känns fel med detta? Han visar ju bara att han har hjärtat på rätta stället, och i det här fallet handlar det om Sätrabadets badgäster, som mestadels rör sig om barn och ungdomar. Detta ser jag mera som att han vill förebygga innan olyckan är framme. Även om inte arbetet blev helt utfört, så har han gjort minst halva jobbet. Men detta bekymmer, ska väl inte Balkefors eller badgästerna få ta del och lida av. Jag ser detta som en resurs och ett starkt initiativtagande av Tomas Balkefors och detta ska man vara tacksam över, för då händer det något. Har själv varit en trogen badgäst vid Sätrabadet under många år, så jag vet vad som finns och döljer sig på denna botten. Så en rensning är inte en dag för tidigt.

Som jag har uppfattat det hela, anser jag att Sandvikens Kommun är skyldig Tomas Balkefors en ursäkt och även ge honom ett stort tack, att det äntligen blev gjort.

Före detta badgäst vid Sätrabadet

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons