Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

”Lagningen” håller inte

/
  • JOBBIGA POTTHÅL. Insändarskribenten beklagar sig över den usla lagningen av hålen i Gävles gator. Förra veckan berättade Arbetarbladet om läget på Gävles gator.

Nu får det väl vara nog. Jag vet att dagens stora debatt just nu i Gävle är att de ska bygga om Stortorget (som är helt och fint) för flera miljoner, medan inte ett öre går till Gävles alla vägar. Men jag måste ändå beklaga mig lite till.

Annons


I dag när jag begav mig ut och åkte (bor på Brynäs) ser jag att de ”lagat” hålen som finns precis överallt på vägen där vi bor. Lagningen ser ut som att de tagit en sked asfalt och slängt i hålen och inte ens brytt sig om att platta till det.

Några timmar senare när jag åker förbi igen, gissa vad som hänt då? Jo, den så kallade lagningen är förstörd, och hålen är lika djupa igen. Jag blir så less. Det var samma sak förra året, de åker och smålagar vägarna överallt, och redan efter någon timme är det förstört igen. Så håller de på flera gånger om.

Hur mycket kostar inte det? I stället för att laga ordentligt en gång gör man en dålig lagning flera gånger, som sedan inte ens håller en dag.

Jag är rädd om min bil, och med de här vägarna vi har i Gävle vågar man ju snart inte åka någonstans. Ska inte hastigheten vara anpassad efter vägen? I så fall borde det bara vara 30 km/timmen i hela Gävle. Det är väl den enda hastigheten som bilarna kan åka i hålen utan att ta skada, om ens det...

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons