Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Landstingen går att förbättra

Medborgarna äger landstingen som ska serva ägarna med kroppsreparation och underhåll. Medborgarna äger allt och betalar allt till sista korvöret. Men det går att förbättra!

Annons

Nu förekommer grovt ocker på andras sjukdomar som överlöner, ocker på jourersättning – 10 000 kronor för lördag–söndag. Men värst är stafettläkarna som kan kosta 10 000 kronor per dag. Dags för ministern att tillsätta en opartisk grupp för översyn och rejäla tag för att städa upp. Det går att förbättra!

Lönegapen har stadigt vuxit under 50 års tid och har flippat ur! Här behövs krafttag för att korrigera grova fel! Högsta lön sätts till 50 000 kronor per månad och ingen sänks till under 18 000 kronor per månad.

Grova systemfel med jourersättningar korrigeras och stafettläkeriet tas bort. Nog med ocker på andras sjukdomar. Det går att förbättra!

Att läkarna jobbar med statistik upp till 50 procent av tiden när de ska reparera kroppar behöver ses över. Vidareutbilda syrror att fixa enklare reparationer som att titta folk i halsen och skriva ut antibiotika, enkelt!

Likaså vidareutbilda barnmorskor till barnläkare och så vidare...

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons