Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Långt väntande blir långt lidande

Svar till SRW, 6 november

Annons

Men hallå! Du glömmer bort att myntet har två sidor! Alla partier är överens i en Global Agenda från 24 september i år att hjälpa på plats!

Hur kan du så totalt ha missat att Sverige trots försök att hjälpa alla som kommer hit, inte klarar av det! Det fattas till exempel utbildade traumapsykologer, skolpsykologer, lärare, gode män, bostäder, tak över huvudet med mera, listan är lång!

Jag förstår inte hur du kan tycka att det är okej att till exempel låta traumatiskt sjuka människor bli sittande utan hjälp. Ett långt väntande är lika med ett långt lidande!

Försök inte att slänga ur dig ordet rasist jag är realist och ser till det problem som finns på grund av en regering som inte förstår! De sitter där hemma och har det bra i sina lägenheter och hus!

Jag tycker att du som har förslag för oss andra kan börja med att låta dem som kommer hit få bo hos dig och dina anhöriga!

Sveriges migrationsminister har konstaterat att nu är gränsen nådd för Sverige att ta emot fler, tycker du att han är rasist? Han är mänsklig, precis som jag.

Det är inte enligt mänskliga rättigheter att låta de traumatiserade människorna sitta som boskap i alla möjliga konstellationer av boenden utan hjälp att få en chans att berätta sin historia och få ro i sina traumatiska liv!

Desiree

 

 

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons