Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Låt döva vara med i Gävle!

Annons

Gävle kommun har spårat ur ordentligt om att vilja bli av med funktionshinder på grund av okunskap, dålig attityd, bemötande, brist på information, vilja, intresse, förståelse, samarbete, dialog och så vidare. Inte okej!

Skäms på er, politiker och beslutsfattare med flera. Ni vet inte vad ni gör som ställer till problem som får stora konsekvenser för er själva och oss, och det blir kostsamt för er och samhället i längden. Det drabbar oss döva hårt på grund av er okunskap! Ni röd-gröna och Alliansen som lovade så mycket vid valet 2014 till oss döva. Se på nätet på tidningarnas ”Kan du lova? Val 2014” om döva.

Ni sviker oss som är döva medborgare inom Gävle kommun. Ni river ner struktur, relationer, kontaktnätverk, och broar mellan organisationer och Gävle kommun på grund av okunskap, oförståelse, dåligt bemötande, attityd och så vidare och att teckenspråk är oviktigt! Teckenspråket förbjöds fram till 14 maj 1981.1981 godkände riksdagen teckenspråk som dövas modersmål.

Gävleborgs Dövas Länsförening har precis börjat bygga upp bra relationer, kontaktnätverk, samarbete, dialog, för att mötas på halva vägen!

Behåll tillgänglighetssamordnare som är värdefulla för oss, organisationer och er för att förbättra tillgänglighetsfrågor i samhället!

Låt döva vara med i samhället!

Döv medborgare och Gävlebo i Gävle kommun

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons