Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Låt rättsväsendet ta över

Annons

När mörkelsedyrkande krafter försökte släcka ljusen i den kulturella huvudstaden Paris i flera fega attacker som riktades mot kulturella mål, den dyrbara förlusten går aldrig att kompensera! Då hörs det röster som lyder: Kasta ut dem ur landet !

Jag vill inte skynda mig att anklaga västvärlden för slapphet och oaktsamhet innan alla undersökningar är färdiga.

Det är naivt att tro att det inte finns potentiella terrorister bland de miljontals asylsökande och många celler som är vilande här och var!

Det bör finnas skyddande steg som ingriper i vissa människors privatliv och avlyssnar deras telefonsamtal. Det är ingen inskränkning av privatlivet. För att stoppa en grupp terrorister och yrkesmördare, som i det här fallet, måste samhället ge plats åt rättsväsendet att ta över.

Allteftersom jag har samma position i ogillandet av våldshandlingarna så fördömer jag sådana barbariska attacker som utfärdades av auktoritära regimer eller våldsbejakande människor, men det finns ingen koppling mellan skyddsbehövande folk som flyr för livet och folk som är födda i väst av invandrarföräldrar och begår så grymma terrordåd, men en del vill blanda alla kort!

En kurd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons