Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Låt vår katt vara!

Annons

Vem är du i Bovik som inte kan låta bli andras katter?

I dag kom vår katt hem och var rakad på bakbenen. Tidigare har han kommit hem och varit rakad i ljumskarna. Du kammar och matar honom och han kan vara borta länge. Både i timmar och dagar. Du har honom som din.

Vi älskar vår katt, han är en del av vår familj. Han får all kärlek, vård och omsorg han behöver av oss. Han har alltid mat står framme, han blir borstad varje dag (när han är hemma) han får fästingarna borttagna, vaccineras varje år och vi tar honom till veterinären för rakning – han rakas där vill att han ska rakas.

Det borde du se eftersom du är så iglig på honom.

Du borde också se att han har halsband med försäkringsmärke, kattluckemagnet och att han är ID-märkt i örat.

Du borde veta att det du gör är fel både mot katten och oss som familj. Katten blir förrvirrad och vet inte riktigt var han hör hemma.

Du gör vår lilla tjej förtvivlad när katten inte kommer hem som han normalt brukar.

Vår katt är vacker, långhårig och mycket social. Han tycker om alla människor men det ger dig inte rätt att göra det du gör.

Du skändar vår katt med rakningarna du gör. Han har den päls han har och han är vacker i den och det du gjort är oförlåtligt.

Vänd dig i stället till en uppfödare eller katthemmen och skaffa dig en katt på ett ärligt sätt.

En vädjan till dig som har sett vem som tar in vår långhåriga, cremefärgade katt vänligen hör av dig till familjen Jonsson, gamla skolan.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons