Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Man hamnar inte i någon gräddfil som pensionär

SVAR TILL

”29 år kvar till pension”,


16 september

Annons

Sluta gnälla på pensionärerna! Man hamnar inte i någon sorts ”gräddfil” bara för att man av någon anledning blivit pensionär!

Vi har också varit ”barnfamiljer” med allt vad det innebär, så det behöver vi inga upplysningar om.

Vi har tillräcklig livserfarenhet för att veta att familjerna i dag har det bättre än förr. Vi fick klara oss utan många av de bidrag som finns i dag.

Fri tand- och läkarvård till och med 19 år och så vidare. Hus, bil och utlandsresor var inte att tänka på. Så några sparade pengar på banken blev det inte. 8 000 kronor i pension ska nu räcka till allt.

Jag skulle bli tacksam för (det är ju vad vi pensionärer ska vara) fri tand- och läkarvård nu när krämporna börjar komma.

Kanske gratis inträde på Parkbadet skulle vara bra för oss också. Om jag skulle ha råd med ett bad- och gymkort skulle det kosta mig cirka 2 000 kronor.

Många grupper i samhället har det svårt i dag; pensionärer, barnfamiljer, ungdomar och förstås de som är arbetslösa och sjuka. Mycket av eländet har vi vår nuvarande regering att tacka för. Får de fortsätta att husera så får du nog jobba i 39 år till!

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons