Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Många ansikten

Annons

Den finns ingen regering här i världen som är så fullproppad med ironi och har många ansikten, som den som sitter i Ankara och gör håv!

Den har ett falskt "civiliserat" ansikte mot västvärlden, och därför vill bli medlem i EU. Och har ett annat ansikte mot den Islamiska världen och med detta ansikte håller regeringen där på att mobilisera denna världen och dess befolkning mot Israel och erövra staden Jerusalem som presidenten har sagt i en press konferens för några dagar sedan!

 

Det tredje ansiktet som är det fulaste och vidrigaste på den inhemska fronten, nämligen att leka demokrat men praktisera diktatur med EU:s välsignelser!

Turkiet har startat om ett hänsynslöst krig mot kurder inte bara i norra Kurdistan utan också i södra Kurdistan genom att bomba byar och små städer vid så kallade gränser mellan Irak och Turkiet!

 

Jag vet att båda det svenska folket och dess regeringar oavsett färg har gjort mycket för det kurdiska folket men det är dags att vår regering reagerar hårdare mot allt grymhet som begås mot kurderna och tar frågan till FN:s nivå!

Turkiet bedriver ett mycket fult spel just nu. De passar på att skjuta på kurderna samtidigt som de ger sig på IS. Men jag tror det här kan bli en väldigt svår nöt att knacka för Turkiets regim, inbördeskrig med självmordsbombare och en yttre fiende är inte vad som behövs. Turkiet riskerar att förlora sina turister. Erdogan behöver komma bort från makten. Han skadar landet med sitt försök att bli en ny Kalif, han talar om att erövra Jerusalem så vill han konkurrera med IS om att vara den verkliga kalifen.

En kurd

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons