Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Massor av rosor

Annons

...till alla som gjorde sommarfesten på Fyrklövern till en god och trevlig fest och framför allt något att minnas med glädje.

...till alla som kom och gjorde min 85-årsdag så ljus och fin.

...till alla sexåringar och lärare i Bodaskolan i Skutskär för deras otroliga uppvisning om alla djuren, helt underbart.

...till Jörgen Thyr för att han ställer upp med scen till Milboskolans musikfestival varje år. Utan dig skulle det inte fungera.

...till Abbas med personal för det alltid så trevliga bemötandet. God mat alltid serverat med ett leende oavsett om det råder regn eller solsken.

...till Stiftelsen Forsbacka bruk för det otroliga framträdandet med Py Bäckman och Forsbacka kyrkokör i kulturbyggnaden Glödgen. Det är det mest fantastiska vi varit med om.

...till Mi och Coffe för en galet härlig midsommarafton som så snabbt blev midsommardag att vi glömde att gå och lägga oss. Mer sådant förlänger livet!

...till min älskling Matilda Linderdal bara för att du är bäst.

...till Annelie Westergren på Rotskärsskolan som hjälpt mig med mina studier. Du har varit ett stort stöd för mig. Ros även till Inger D och Monika D som ordnade så att jag fick hjälp.

...till Hans Molin som anordnade vårt 20:e bilrally och den efterföljande prisutdelningen, där alla fick priser. Rosor även till alla som ställde upp och hjälpte till.

...till er som stannade och såg till att vår katt inte behövde lida mer sedan den blivit påkörd av en smitare 18 juni i Torsåker, samt meddelade oss den tragiska nyheten.

...till Lena, Inger, Sara samt vikarier på Vinkelboda Gröna för att ni gjort Tildas förskoletid såååå bra! Kommer att sakna er!

...till kundmottagaren Mattias på Bilmetro för ett proffsigt bemötande. Mycket nöjd Skoda Oktavia-ägare. Inget störande ljud nu.

...till all personal på I ur och skur, Vinbärsgårdens förskola, som jag har haft under min förskoletid. Jag har haft en underbar, lärorik och fantastisk tid hos er. Tack för allt det fina ni givit mig, jag kommer att sakna er.

...till all personal på Närbogårdens förskola för alla härliga, roliga, lärorika och trygga år vi haft hos er. Ha en bra sommar!

...till Greger och Mrs Uttley som så briljant tar hand om oss när det behövs! Ni är verkligen guld värda för att ni alltid ställer upp!

...till Hampus underbara fröknar på avdelning Holken på Nävergårdens förskola. Han har verkligen trivts på förskolan i alla år och det är mycket tack vare er! Även en ros till Mariana som gör den bästa maten enligt Hampus. Nu är det dags för nya äventyr. Önskar er en härlig sommar!

...till Göran Asplin på Gavlenet för den bästa service man kan få!

...till Mats Grundström för all fantastisk hjälp vid inspelandet av skivan

...till Maggan Hillgren som skänkte papper och pärmar till oss på Bergbackagården. Även till alla barn och föräldrar på Bergbackagården som visat oss sin uppskattning på olika sätt. Vi önskar er en skön sommar.

...till Gårdskärs Valz och Foxtrotorkester – Surte och Hasse – och med Christian på bas som förhöjde stämningen på vår sjöbodsfest.

..till han från Sotningsväsendet i Gävle som kom till oss och gav oss tips om hur vi skulle göra med spisen. Det har inte rökt in ett uns! Tack så mycket! Du kunde du!

...till AB Karl Hedin Bygghandel i Sandviken, för tiden som jag fick praktisera under Handelstrainee-utbildningen hos er. Det har varit kul att få omsätta det jag lärt mig i utbildningen i verkligheten. Jag hade tur och fick vara på en praktikplatsdär jag fick prova på allt och lära mig många nya saker.

...till mina underbara fröknar Pia, Anna, Ulrica och Maggan på Katthult. Även till Helena som nu tråkigt nog har slutat. Ha en riktigt skön semester!

...till Börje Löf och Eva-Lena Söderlund på Markbyggarna, Gävle kommun, som delar ut vackra blommor till anställda vid pensioneringen och vid avtackningar, som inte får så många blommor! Jag vill tacka för de nästan tio åren och det fina samarbetet ni gav mig på Markbyggarna.

...till Serab för sponsring av vår resa till Hälleforsnäs. Även en ros till Spar-Arne för färdkosten.

...till Lars Arkesjö som tagit hand om och skött, älgkalven Kalle så bra. Du är tydligen en fin människa med gott hjärta och empati, som tyvärr saknas hos många nu för tiden. Världen har blivit kall och hård! Jag blev så ledsen över Kalles öde! Nu önskar jag dig lycka till med dina övriga djur i fortsättningen!

...till Rose för en trevlig eftermiddag, för mat och dryck och fin gemenskap.

...till den person som hittade min guldring på Maxi Ica i Sandviken 17 juni och var så ärlig och lämnade in den till tjejerna på kafeterian. Tusen, tusen tack för din ärlighet.

...till Lärarförbundet och mina arbetskamrater, min chef, barn och föräldrar på Kanaljens förskola när jag nu blir pensionär.

...till den ärliga kvinnan som stod utanför Prix i Hofors 18 juni och observerade att jag tappade min plånbok vid bankomaten. Tack vare din ärlighet slapp jag många bekymmer och mycket krångel.

...till personalen på Sätrahemmet avdelning 5A för omsorgen om Pelle Persson som numera bor på Fleming.

...till Siv på TOR-Center i Torsåker för sponsringen till landslagets fotbollsskolas mellanmål. Torsåkers IF tackar även ledare och kafe-”tanterna” som gjorde att vi kunde genomföra fotbollsskolan.

...och tack till Mats Brander med familj som ordnade en fin kusinträff.

...till Anitha som jobbar på Konsum Enen i Sandviken. Ditt glada humör är något som alla inom serviceyrket borde ha. Tack för att du är så trevlig och glad!

…till all personal på IVA och UVA, Gävle sjukhus för vården och omsorgen av Lars Henriksson och ett gudomligt sätt mot oss anhöriga under midsommarhelgen.

...till sköterskor och läkare på 110 NH för den fina vård ni gav mig under mina (nästan) fyra veckor hos er. Ni är verkligen rätt personer på rätt plats.

...till Oslättfors Dramatörer för en suveränt rolig föreställning. Alltid lika bra. Man kan tro att ni är proffs. Vi återkommer nästa år så klart.

...till min tandhygiensit Rita Zander på Folktandvården, Slottstorget. Du är verkligen rätt kvinna på rätt ställe! Trevlig sommar!

...till Åsa, Annika och Mats Ek som hjälpte mig i Bomhus när jag kört på en refug med bilen.

...till Fredrik, Mats och övriga på Räddningstjänsten och ambulanspersonalen i Ockelbo för att ni tog så bra hand om mig vid incidenten i korsningen.

...till er alla som kom på vår föreställning Midsommarståndet. Och för den fina reklamen vi fick till föreställningen.

...till Elevhälsan i Hofors för gott sam- arbete under året och en mycket trevlig och oförglömlig planeringsdag. Vi önskar er en skön sommar.

...till de två målare från Engströms måleri som rådigt ingrep vid branden i lägenheten på Thore Petrégatan i Storvik.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons