Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Mer tysk techno till folket!

Jag liksom flera tusen andra har en musiksmak som för vissa andra kan väcka en känsla av obehag. Jag pratar naturligtvis om musikgenren techno, musiken som för vissa kan låta som ett hack i skivan.

Annons

Musikgenren som har sitt ursprung från Detroit och som är så ofantligt stor nere i Tyskland, Holland är enligt mig den absolut bästa musiken.

Jag har en väldigt stor passion för en viss grupp som härstammar från Hamburg, Tyskland. Gruppen startade som ett projekt 1993 och fick sitt stora genombrott 1994 när ravemusiken var som allra störst.

Gruppen som gång på gång har hamnat på den tyska topp-tio-listan, sålt över 14 miljoner album världen över, belönats med över 80 guld- och platinapriser, kallar sig Scooter och har haft över 22 toptiosinglar på tyska listan. Det gör dem till det mest framgångsrika bandet i Tysklands historia.

Och så sent som april förra året hamnade de på första plats på brittiska albumlistan och gjorde knock-out på Madonna. Första gången i historien som ett tyskt band hamnat på förstaplats på brittiska toplistan.

Jag tycker att det är grymt tråkigt och fruktansvärt trist att den tyske jätten inte har haft mer än en enda spelning här i Sverige. Spelningen var för snart tio år sedan. Jag vill ha tillbaka dem. Jag vill ha Scooter i Sverige.

Gör som jag och skriv på vår namninsamling! Ju fler vi blir desto större blir ju chansen att de kommer hit.

Övriga världen har haft dem! Nu är det vår tur!

Skriv på och gör din röst hörd! www.scooter2sweden.webb.se.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons