Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

När ska ni laga vårt gatlyse i Åshammar?

Annons

Jag har ringt till Sandviken Energi angående gatlyse i Åshammar som varit trasigt hela hösten. Påpekade även att en annan stolpe lutar så att man tror att den ska ramla omkull.

Sandvikens Energi lovade att skicka ut personal omgående men inget har hänt. Pengarna är väl slut, för de ansvariga klappar sig på bröstet och med tidningarnas hjälp visar titta vad vi har gjort med 700 000, vilken fin stadspark vi har fått. Men vi utanför stadskärnan har ingen stadspark, vi får vara glada om vi har några belysningsstolpar på våra gator som fungerar.

Nu är Ny ordning med och ska föra fram sina synpunkter och det är bara att hoppas att orterna utanför Sandviken inte blir bortglömda. Det är vad de gick till val på, att ta vara på ytterområdenas intressen.

Yngve

SVAR DIREKT

Just nu pågår seriebyten, det vill säga vi byter ut samtliga lampor i vissa områden av kommunen. Seriebyten sker med fyra års intervall. Vi avsätter nu fyra dagar i veckan för detta arbete. Vi samlar också ihop samtliga felanmälningar på en lista och tar dem i tur och ordning, men just nu prioriteras seriebyten en tid framöver. Beträffande andra kommentarer i insändaren så berörs inte Sandviken Energi av dessa. Det är Sandvikens kommun.

Kent Byman

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons