Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nödrop från en förälder i Hofors!

Annons

Vad händer i vår kommun? Vi är den vänliga kommunen men tydligen bara mot kriminella och droglangare...

Var finns poliserna? Det finns ungdomar som ringer till polisens anonyma tipstelefon för att anmäla langning. Vad händer? Inget!

I Hofors finns nu så tunga droger att det är skrämmande; spice, flubber och gud vet allt de heter. Busstationen, ”plattan” samt Hagaparken är ställen där det säljs. Vi har ungdomar som misshandlar, rånar och ställer till otyg men inget händer med dem heller, föräldrar bönar och ber om hjälp men ingen finns.

Ni på kommunen måste ju vara riktigt nöjda när ni har gjort så fina tillhåll åt våra unga där de kan gömma sig!

Ni som jobbar som poliser måste väl vakna snart eller måste det hända mer? Hela Hofors är en het kittel som består av uppretade föräldrar och ungdomar. Det finns ett gäng som har ställt till med mycket och nu är nog måttet rågat. Jag har lyssnat på vuxna som vill ta ”saker” i egna händer och hur kommer det att sluta?

Till alla föräldrar i Hofors: När ska ni vakna upp och börja ställa upp för era barn?

Tydligen är det bara andras barn som är struliga, inte era egna. Vakna! Kolla vad de gör när de är ute på kvällarna och nätterna. För en tid sedan var vi nedåt i landet för att hälsa på bekanta och Hofors hade inte ett gott rykte. Sedan möts man av en skylt där det står Vänliga kommunen när man kommer hem.

Jag är ingen stolt Hoforsbo! Jag är rädd att mina barn ska bli misshandlade eller fastna i missbruk och Hofors är inget bra ställe att växa upp på. Visst, det är inte bara Hofors som har problem men här borde det finnas möjligheter att stoppa det.

Jag vet att polisen har fått namn på personer som langar både alkohol och droger till småbarn så långt ner i åldrarna som 10–11 år.

Varför agerar de inte då?

Det var verkligen kul att så många föräldrar var ute på sista april, men andra helger då?

I lördags var det många påverkade ungdomar på Folkans område. Där spelades det brännboll och festades, medelåldern var 15–16 år. Då var det inga föräldrar ute. Man blir verkligen besviken.

Vi får hoppas att någon agerar innan det är för sent och någon måste mista livet.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons