Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Nu har hyckleriet nått sin lägsta nivå

Annons

Till de mest ohederliga, omoraliska stackare som själva placerat sig i toppen med endast en målsättning att sänka partiet.

Det är med vämjelse och vrede vi ”gamla socialdemokrater” tvingas åse ert primitiva, ointelligenta, smutsiga agerande när det gäller vårt parti. Finns det inte minsta skamkänsla och hederlighet hos er. Man får närmast intrycket av ert agerande att det är något ligistgäng som tagit över partiet. Sitter ni där bara för att ha en lön och en framtida pension? Som vi utanför ser det har ni inte minsta respekt för medlemmar, presumtiva väljare och det historiska. Vi är många som på allvar tror att er primära avsikt är att rasera partiet. Finns det inte en enda ledargestalt som kan, vill och vågar säga ifrån och ta den moraliska ledningen i partiet.

När Tomas Östros härom kvällen först fördömer Johansson och sedan i nästa ögonblick gör samma sak och tydligt visar tittarna att han inte har något förtroende för Juholt har hyckleriet nått sin lägsta nivå. Måtte skammens rodnad följa er ständigt. Funnes det någon moral kvar hos er skulle ni alla lämna över till dem som har ansvar, är socialdemokrater och har moral.

Den vrede många av oss känner saknas det ord för.

Olle Ljungbeck, Gävle

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons