Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Öka din tolerans och tänk själv!

På tal om Jimmie Åkessons parti...

Annons

Om det vore möjligt för en grupp, en ras eller ett land att uppnå fullständig tillfredsställelse och förverkligande genom att vara helt och hållet oberoende och självförsörjande inom gränserna för den egna gruppen, då kunde man kanske hävda att diskriminering mot utomstående kunde rättfärdigas. Så som Sverigedemokraterna ser på samhället.

I stället är det väl så att människor över hela världen är beroende av varandra och är väldigt lika under ytan. Vi vill alla leva i fredlig samexistens och vill varandra väl. Något som naturligtvis även gynnar en själv och ger en inre styrka och självkänsla. Sverigedemokraterna koncentrerar sig på skillnader hos folk och förstärker dem och tillmäter dem betydelse. Man vill skapa avstånd mellan människor istället för att komma varandra nära och ha ett positivt utbyte av varandra.

Om fler kände efter i sitt hjärta vilken framtid Sverige bör ha och bortser från skillnader kan avståndet mellan alla människor minska. Öka din tolerans och tänk själv. Kasta fördomar och förutfattade meningar där de hör hemma. I källsorteringen.

Håkan Svensson, medmänniska och vänsterpartist

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons