Vi sparar data i cookies, genom att använda våra tjänster godkänner du det. ⇒ läs mer om cookies

Parkhallen får demokratin att fungera

Annons

Sorgligt med Parkhallen för detta med samlingslokaler är ju ett problem som nu uppstår runt om i vårt land! Hur man löser det vet inte jag men att som Tierps kommun gör, strypa anslagen, är ju inte speciellt konstruktivt! Bättre vore väl att samla ihop alla de olika intresseföreningarna för kommunens samlinglokaler och ”snacka igenom” problemet.

Som Arbetarbladet tidigare visat på är det ”bad i centralorten” som ska prioriteras – säkert populärt för ”centralortens ungar” men Tierp är ju faktiskt större än så.

Det finns många andra åldersgrupper runt om i kommunen som kräver att få nyttja kommunens service. För att demokratin ska kunna fungera krävs det att det finns samlingslokaler runt om i kommunen där man kan mötas för att ”stöta och blöta” de aktuella frågorna. Vilka andra lokaler finns det?

Tänk på demokratin och snegla inte bara på att skaffa ”en rolig badplats” för centralortens ungar!

Stöd de olika föreningarnas behov av lokaler. Det är där man kan samla invånarna till konstruktiva möten och diskutera utveckling för kommunens bästa. Jag vore tacksam om någon av de styrande i de i Tierps kommunfullmäktige representerade partierna ville kommentera mitt lilla inlägg.

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv insändare

Mer läsning

Annons